begge spillerne var suverene gjennom


The Foxes vant den prestisjetunge konkurransen for


Juventus Drakt, Manu Drakt



youri tielemans scoret bestille fotballdrakter sølvtøy med jevne mellomrom

Dion Dublin har hyllet Leicester-manager Brendan Rodgers og føler at deres FA-cupseier kan åpne slusene for ytterligere ære.
The Foxes vant den prestisjetunge konkurransen for første gang lørdag, med 1-0 seier over Chelsea på Wembley. Youri Tielemans scoret kampens eneste mål etter 63 minutter. Det kan ha tatt en stund å komme, men det var vel verdt ventetiden.
juventus drakt Den belgiske landslagsspilleren lot fly fra 25 yards og ga Blues-keeper Kepa Arrizabalaga ingen sjanse. Det var ikke mer enn East Midlanders fortjente, og de holdt på å kreve byttet til tross for sent Chelsea-press.
Kasper Schmeichel holdt Leicester foran med et par spektakulære redninger. Og Dublin følte at begge spillerne var suverene gjennom hele konkurransen.
manu drakt Leicester ble med rette hyllet for sin spektakulære Premier League-suksess i 2015-2016. Det har ikke vært vanlig siden den gang, men Rodgers har fått klubben tilbake på sporet.
billiga fotbollströjor Leicester gikk akkurat glipp av en topp fire plassering i 2019-2020. Men langt fra å velte seg i sin egen selvmedlidenhet, tok de seg opp og er nær ved å sikre seg en Champions League-plass.
De ligger på tredjeplass og er seks poeng foran Liverpool på femteplass. Kvalifiseringen er i deres egne hender da de møter Chelsea på fjerdeplass i en ny turnering av cupkampen på tirsdag.
Ting ser bra ut og eks-Foxes-spissen Dublin ser ingen grunn til at de ikke vil utfordre seg til sølvtøy med jevne mellomrom.